big_image

me vs. new make-up trends

07/01/2017


Navzdory monštruóznej zbierke kozmetiky, ktorú doma uskladňujem, sa za mojím ráno-kozmetickým, počas-dňa-pracovným stolíkom rozmohol taký nešvar.
Prestávam sa maľovať.
Nie, nie je to tým, že by som to už nepotrebovala a vekom krásnela, ale nenamaľovaný vzhľad je teraz tak trochu trendy (A HLAVNE som lenivá a všetko vrátanie rannej omietky mi trvá večnosť, lebo sa s tým rada piplem aj pol hodinu) a došlo to až do takého extému, že som sa jedného dňa vybrala fotiť i outfit vyzbrojená len jediným tmavohnedým rúžom (čo sa ukázala ako ešte väčšia chyba).
Zhrniem to asi tak, že detailnejšie portrétové fotky si nechám na nabudúce.

A ponaučenie na záver? Ak nevyzeráte práve ako modelka a nechcete vyzerať ako krt, nahoďte si aspoň riasenku.
Teda ak sa mienite fotiť. Foťák váš už-aj-tak vyblitý vzhľad ešte sakra zhorší. (Je to chyba foťáku, to je snáď jasné.)

Despite of all the cosmetic arsenal I own, there is a bad habit spreading here on my vanity table.
I do my make-up way less often than I should.
Am I getting naturaly prettier as I age?
Unfortunaly not. The reason is, that #nomakeup look is getting very trendy nowadays. But mainly, MAINLY, I'm lazy. It takes me almost half an hour to do my make-up (I'm slow and clumsy), so sometimes..around 4 days a week..I just don't give a shit about that and go barefaced. And it's getting that serious, that one day I actually went out to shoot an outfit armoured just by a single darkbrown lipstick (which turned out to be even worse idea than you could imagine).
Making this story short, let's just say I skip the portraits this time.

What is the moral of this story? If you don't look like a model and don't wanna look like a mole, put at least a mascara on.
Just in case you wanna shoot some pics, because a camera makes your molish look even worse (and it's the camera's fault, there's not doubt, right?)



jacket: Mango // dress: Mads Nørgaard // pants: H&M // scarf: Acne Studios // sneakers: Nike

1 comment

  1. foťák za to může! :) já si občas řeknu, že i bez řasenky a ostatního je to dobrý, pak se vyfotím a už vím, že není tak dobrý, jak jsem myslela :D
    btw ta severská zima ti udělala krásné tváře, na to žádný kosmetický produkt nestačí.

    ReplyDelete