big_image

PURPLE BROWS

06/12/2016

Sú ľudia, ktorí sa patrične nahodia na špeciálnu udalosť akou je pražský fashion week (prirodzene), a sú ľudia, ktorí tam sebaospravedlňujúc idú za hastroša, pretože je pre nich fashion week viac práca než zábava. To im však nebráni nasávať inšpiráciu od fashionistov všade navôkol. A presne takto sa Sju inšpirovala Eva Marii a jej tyrkysovým obočím.

Akurát, že Sju si ako príležitosť na vyfarbenie sa zvolila návštevu galérie v Aarhuse a namiesto tyrkysovej siahla po fialovej (nieže by to na jej tvrdohlavo tmavé obočie malo nejaký efekt..)


A čo vy? Tiež zaraďujete drobné prvky extravagancie do bežného života?

There are people, who, naturally, dress up appropiately for a special occasion such as Prague Fashion Week, and there are people who, little ashamed, go for a shabby look, because a fashion week means more work than fun for them. Nevertheless, they ain't blind to fashion hacks all around, but keep their eyes wide open, searching for inspiration. For example me spotting Eva Marie having her brows coloured in turquoise green.

Only with one difference - instead of a fashion week, I'm wearing my brows coloured (in purple, not that it has any effect on my stubbornly dark brows) when visiting Aarhus Art Museum.

What about you? How do you apply tiny fragments of extravagance into your daily life?



jacket: Won Hundred // dress: Monki // hat: & Other Stories // sneakers: Nike

3 comments

  1. Mohla by si si prosímťa dať nejaký osobný challenge nájsť niečo, v čom / s čím nebudeš vyzerať dobre? :) Fialobočie je vtipné a pekné :)

    ReplyDelete
  2. OOOOOO! Děkuji ti! Strašně ti to sluší!

    ReplyDelete
  3. si iná, ale sama sebou a to je na tebe tá najväčšia prednosť! krása :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete