big_image

Sju the fancy gardenkeeper

01/09/2016

Pred mesiacom sme sa s Rebekou Vodrážkovou vybrali fotiť v Kodani do Glyptotéky, kde sa vraj nachádzajú úžasne fotogenické interiéry. Že bola v práve v ten deň Glyptotéka zatvorená nám síce na chvíľu skrížilo plány, ale odhodlanie fotiť nás zaviedlo na opačnú stranu mesta - do botanickej záhrady.

Sprvu nevinné fotenie medzi rastlinami nabralo nový smer, keď sme objavili odložené záhradnícke náradie -- a zrodil sa príbeh! Sju the fancy gardenkeeper!
Ak ma niečo baví ešte viac ako fotenie, úprava fotiek alebo vymýšľanie článkov, tak je to vymýšľanie fotení! Najradšej mám také, ktoré prichádzajú spontánne - vidíte prostredie, vidíte možné rekvizity a hneď sa začína rodiť storka. Pretože ako na potvoru - keď sa niečo snažíte stoj čo stoj vymyslieť, nápad neprichádza.

Tiež to tak máte? A ako sa vám páčia fotky?
One month ago we went to the Glyptoteket to shoot some pics with Rebeka Vodrazkova, where, as we've heard, there is an amazingly photogenic interior. The fact that Glyptoteket was closed that day changed our plans a bit, but we felt very photoshoot-determined, so we went to the opposite side of the city - to the Botanical garden.

Innocent photoshoot surrounded by plants took a new direction when we found some gardening tools left down unattended - and a new story was born! Sju the fancy gardenkeeper!
If there's anything I enjoy more then taking pics, editing or making up articles, it's making up photostories! The ones which pop up spontaneously are the best and matching surroundings with some props suddenly makes a great story! Though luck, but it usually doesn't work other way round. When you're trying to make up something great, Muse has a long way to come.
Do you have the same problem? And how do you like the pics?







skirt and bomber: H&M Trend // top: Mads Nørgaard // sneakers: Asics // sunnies: H&M x Anna Dello Russo

4 comments

  1. Tohle je úplně super, jak z časopisu... ne, lepší jak z časopisu!

    ReplyDelete
  2. Zuzi! To je taková nádhera, Vogue by vám mohl závidět!

    ReplyDelete
  3. Ty jsi božská! Ta úplně první fotka s listama v odstínu barvy tvých vlasů, hmmm <3

    ReplyDelete